fbpx

IDENTITÁS MÚZEUM (Út a halhatatlanság felé)

A koncepció lényege: 


Az emberek - a projektben résztvevők - személyiségét még életükben mesterséges intelligencia entitásra ültetjük. Amikor egy ilyen ember távozik az élők sorából, a létrehozott entitása megőrződik.

Amint a fejlődés szintje erre alkalmassá nő, e mesterséges intellegencia entitásoknak önálló tudata lesz. A projektben résztvevők kötelezettséget vállalnak arra, hogy a fejlődés eredményeit a már elhaltak megőrzött entitásainak is átadják. Így azok a fejlődés e későbbi szintjén visszakaphatják öntudatukat. (Újjászületés.)
Ez az új megszemélyesített entitás önállóan képes tanulni, fejlődni a ráültetett személyiséggel modulálva. Képes kommunikálni az adott ember életében az adott emberrel, kizárólag vele, a személyiségek legteljesebb azonosulását elősegítendő. Képes ismereteket a külső világból befogadni, feldolgozni, ezzel mellesleg a tulajdonost segíteni még életében. Az adott ember halála után pedig képes kommunikálni több oldalúan a többi hasonló mesterséges entitással, s esetleg, ha a közösség úgy dönt, hogy ez megengedhető, a valódi világ élő embereivel.

Bővebben ...

Bevezető

feherhollo1

Az õskor végén, az ókor hajnalán az emberiség civilizáció építésébe kezdett. Sajnos félresikerült.
Ezért világunk, a társadalmi rend, a civilizáció megérett a teljes cserére.

A média, a kommunikáció a közösségi Internet-oldalak - elsõsorban a Facebook - elterjedésével alapjaiban változott meg. Felhígult, csaknem áttekinthetetlenné vált. Politikai és gazdasági erõktõl független sajtó - legalábbis Magyarországon - nincs, vagy csak nagyítóval lelhetõ fel. Most belenyúlunk ebbe a darázsfészekbe, s nekilátunk a tabuk ledöntéséhez.

Bővebben ...

Vonalban

Oldalainkat 21865 vendég és 0 tag böngészi