fbpx

Dzsenderfasiszta kultúrvérengzés - avagy benyalok a fidesznek

 Mi kell a nonek

Eddig is sejtettem az áprilisi választások eredményének valódi okát, most végleg világossá vált számomra, hogy mégoly alulképzett, s szerencsétlen népünknek egészséges történelmi immunrendszere tartotta hatalomban az amúgy köztörvényes bűnözőkből álló, fasiszta módszereket alkalmazó, korrupt elitet, amely azonban legalább a megmaradást, az életet nem veszélyezteti. Egyelőre ugyanis nem tilos a boldogság, az érzelmek szabad kinyilvánítása, a másik fél pedig ezzel kezdi, hogy ezeket rácsok közé dugja.


Ma reggel a rádióhullámok közt bóklászva a Klubrádión akadt fenn figyelmem. A riporter épp egy végzős CEU dzsender-szakos hallgató-lánnyal készített interjút a minap Budapesten lebonyolított értelmiségi szeánszról, ahol is azzal múlatták az időt a jelenlévők, hogy amerikai sikerfilmeket indítottak el, s abban a pillanatban, amint a filmben az első szexista megjegyzés elhangzott, a filmet leállították. Hamar kiderült, hogy lényegében valamennyi ismert filmalkotás áldozatul esett, sőt, bár a rendezvényen ilyenek nem szerepeltek, de minden magyar film is áldozatul esett volna. A kivégzett filmek között azonos arányban szerepeltek a blődli vígjátékok, az akciófilmek és a romatikus szerelmi drámák is, annak ellenére, hogy ez utóbbiak nézőinek többségét nem a férfiak alkotják. A megoldást a riport-alany abban látta volna, hogy a női főszereplők keresete is érje el a legsikeresebb férfiszínészek keresetét, szerinte több a férfi szerep, szereplő, mint a női, ezen változtatni kellene, s általában több lehetőséget kellene kapjanak a nők a filmiparban (is). Érdekes módon a liberalizmus lényege, mármint a piac hatása, azaz a tény, hogy oka van annak, ha egy film sikeres a nézők körében, fel sem merült. (A "lehetőségeket megkapni" készen nyilván csak törvényi szabályozással lehet.) 

Feltűnt még a riporter fiú hangjában megbúvó rettegés, hogy nehogy olyant találjon mondani a beszélgetésben, ami aztán valakik érzékenységét megsérti, ennek hangot is adott, előre elnézést kérve, ha ilyen esetleg megtörténne, bár ő igyekszik megfelelni... Felvetette ugyanis, hogy a blődli vígjátékokban a karakterizált hülyék többsége általában férfi, s hogy esetleg ez is érzékenyen érinthet egyeseket.
 
Ezúton nyílt levélben feljelentést teszek ismeretlen tettesek ellen, hogy engem Budapest utcáin nap mint nap zaklatás ér. Nyugodt állapotban, egyenletes szívveréssel hazulról elindulva tömegközlekedési járműveken a régi szóhasználattal élve csinos lányokkal találkozik tekintetem, s egyeseknek öltözéke, külseje, nemkívánatos hormonális elváltoztatásokat indít meg szervezetemben, vérkeringésem gyorsulását, azaz akaratom ellenére történő megváltoztatását előidézve. Ezt tetézi, hogy a #metoo kampány következtében folyamatos hazugságra vagyok kényszerítve, mert a korábban még szabadon nőknek nevezett ismerőseim szerint aki elhallgat valamit, az hazudik. Én pedig nem mondhatom el nyíltan a velem szemben álló ismeretlen nemű egykori nőnek őszinte véleményemet az ő szépségéről, annak rám gyakorolt hatásáról, mert azonnal közmegvetés tárgyává válhatok, s nemsokára személyes szabadságom, s talán életem is veszélybe kerülhet. Ez persze attól függ, ki nyeri a következő Európai Uniós választásokat.